Betaling

Betaling
Du kan betale med visa/mastercard/vipps, paypal, klarna faktura eller forskuddsbetaling til våres bankkonto.

Vipps
Nå kan du betale for produktene i nettbutikken med noen få tastetrykk. Velg Vipps som betalingsmetode i handlekurven, tast inn mobilnummeret ditt, bekreft i appen på din mobil og vipps så er det betalt. Enklere enn det blir det ikke.

Nets Betalingsløsning
Denne butikken benytter Nets, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard

Vi har nå tatt i bruk betalingsløsning fra Nets som gjør det enkelt og trygt for deg å handle hos oss. Nets oppfyller alle krav til sikkerhet og sertifisering fra kortutstedere og innløsere. 3D-Secure teknologien er utviklet av VISA og MasterCard. Løsningen innebærer at partene i kjøpsøyeblikket blir autentisert. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer (16-sifret nummer på fremsiden), utløpsdato og CVC-kode (tresifret kode som står bak på kortet, de siste 3 tallene av tallkoden), må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder. Koden kan være et passord eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. Som kunde hos oss kan du betale med VISA eller MasterCard.

Når du betaler med kredittkort blir dine kortopplysninger sendt direkte til din banks betalingssystem. Ingen andre kan få tilgang til den informasjonen du skriver inn. All kommunikasjon mellom deg og bankenes betalingssystem er kryptert.

Du kan være trygg på at det er like sikkert å bruke kort hos Blekkexpress.no som i en hvilken som helst butikk eller minibank.

Paypal
Paypal er på verdensbasis en av de mest populære online betalingsmåter. Med Paypal kan du velge å betale enten med kredittkort eller din Paypal-konto. Det er gratis å opprette Paypal-konto, og det er ingen faste månedsavgifter. Når du skal betale trenger du ikke lenger finne frem ditt betalingskort, men bruker i stedet kun brukernavn og passord. Les mer om Paypal

Betaling med faktura
Vi tilbyr betaling med faktura i samarbeid med Klarna, betalingsfrist er 14 dager. Et fakturagebyr på 15,- tilkommer per kjøp. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i den kredittvurdering som gjennomføres ved kjøpet.

Faktura sendes sammen med forsendelsen. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Klarna konto
Du kan også velge å betale med Klarna konto. Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. Men klarna konto er mer enn det. Bortsett fra at du alltid får varene dine innen du betaler, samler du alle kjøpene dine på en konto. Dette gjelder også om du har handlet i flere forskjellige butikker via Klarna konto. Det betyr kun en faktura, uansett antall kjøp.

Forskuddsbetaling
Når du mottar ordrebekreftelsen på mail fra oss står kontonummer og beløp inkludert frakt. Så snart fakturaen er betalt og beløpet bekreftet mottatt på vår konto vil de bestilte varene bli sendt.