Hvordan handle

Veiledning for hvordan du handler hos Blekkexpress
Det er både enkelt og fort gjort å handle hos Blekkexpress. Nedenfor ser du hvordan du bestiller blekkpatroner og tilbehør.

Velg produkt
I menyen til venstre kan du velge mellom blekkpatroner, lasertoner, fotopapir, minnekort og minnepenner.

Velg blekkpatroner/lasertoner
Hvis du skal ha blekkpatroner trykker du "blekkpatroner", hvis du har en Canon printer trykker du "Canon", nå står alle skrivere fra den valgte produsenten listet opp. Klikk på din skrivermodell i listen, du får nå frem alt tilbehør til din skriver. Du finner som regel modellbetegnelsen på fremsiden eller undersiden av skriveren. Hvis du ikke finner din skriver i listen, kan du sende oss en e-mail, og vi skal gjøre det vi kan for å skaffe blekkpatroner til din skriver. 

Legg produkter i handlevognen
1) Når du har bestemt deg for hva du vil handle legger du produktene i handlevognen ved å klikke på knappen "kjøp" som finnes til høyre for alle produktene. Vil du handle mer enn ett produkt, klikker du flere ganger på kjøpeknappen. Handlevognen din finner du øverst i venstre hjørne.

2) Når du har lagt til de produktene som du vil kjøpe for den aktuelle skriveren går du til kassen for å sluttføre kjøpet.

Gjennomfør kjøpet
1) Under "se varer" får du et oversiktsbilde over de produktene du har valgt. Her kan du endre antallet eller fjerne produkter. Trykk oppdater handlekurv for å endre antall/fjerne produkter..

2) Trykk knappen "til kasse" for å fylle inn leveringsadresse osv.

3) Leveringsadresse
Har du konto hos oss fra tidligere fyller du inn din epostadresse, navn og adresse blir fylt inn automatisk.

4) Levering og betaling
Velg hvilken forsendelsesmåte du ønsker.

5) Hvordan vil du betale?
Her kan du velge mellom klarna faktura, kredittkort/mastercard og paypal. Om du ønsker å forskuddsbetale til våres bankkonto må du bruke kontaktskjema som du finner under kontakt oss.

6) Se over din ordre
Om bestillingen din er riktig trykker du på knappen "bestill".

Kjøpet er nå gjennomført og du kommer til en side hvor det står "Din ordre er nå registrert, har du spørsmål kan du kontakte oss. Takk for handelen og velkommen tilbake." Du får en ordrebekreftelse på mail i løpet av noen få minutter.